Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΑΣ

Η Μουσική Χωρίς Δικαιώματα (Royalty Free Music) είναι ο ιδανικός συνδυασμός μουσικής από ανεξάρτητους καλλιτέχνες και προσιτής τιμής αδειοδότησης.

Κάθε συνδρομή περιλαμβάνει:

1. Βεβαίωση Δημόσιας Εκτέλεσης Μουσικής, που πιστοποιεί ότι η μουσική που αναπαράγουμε δεν περιέχει μουσικά έργα που να εκπροσωπούνται από την ΕΔΕΜ-ΑΕΠΙ, την Αυτοδιαχείριση και τον GEA (Grammo, Ερατώ και Απόλλων).

2. Τιμολόγιο Παροχής Υπηρεσιών, νόμιμα από ελληνική εταιρεία, εντός 24 ωρών από την πληρωμή της συνδρομής σας. Η κύρια φορολογήσιμη δραστηριότητα της εταιρείας μας είναι η παροχή Υπηρεσιών Χορήγησης Άδειας για τα Δικαιώματα Χρήσης Ακουστικών Πρωτοτύπων.

3. Δωρεάν Τεχνική Υποστήριξη, αν και η πλατφόρμα μας είναι εξαιρετικά εύκολη στη χρήση ακόμη και από αρχάριους.

4. Συμβουλές για την αντιμετώπιση των εισπρακτικών οργανισμών δικαιωμάτων, μέσα από τη μακροχρόνια εμπειρία μας στο χώρο.

5. Λίστα καλλιτεχνών και διεθνή συμβόλαια εκπροσώπησης βάσει του Νόμου 4481/2017 όπου αυτό απαιτείται.

6. Πρόσβαση σε περισσότερους από 150 online μουσικούς σταθμούς και 7 διαδικτυακά τηλεοπτικά κανάλια WebTV, χωρίς διακοπές και δίχως την παραμικρή διαφήμιση. Παίζουμε αποκλειστικά και μόνο καλή μουσική!

7. Επαγγελματικό ήχο χωρίς την ανάγκη DJ, με πρόγραμμα που αλλάζει καθημερινά σε όλες τις ζώνες και τους σταθμούς.

Βεβαίωση Δημόσιας Εκτέλεσης

Η νόμιμη Βεβαίωση Δημόσιας Εκτέλεσης Μουσικής που παρέχουμε, είναι ένα πολύ σημαντικό έγγραφο και θα το χρειαστείτε ως πιστοποιητικό απαλλαγής από χρεώσεις εισπρακτικών εταιρειών, είτε την τρέχουσα περίοδο, είτε στα επόμενα χρόνια.

Συνολικά, οι χώροι που καλύπτονται είναι: καφετέριες, εστιατόρια, ξενοδοχεία, γυμναστήρια, παιδότοποι, εμπορικά κέντρα και καταστήματα, κομμωτήρια, supermarkets, ιατρικά κέντρα και γενικότερα χώροι αναμονής όπου συναθροίζονται καταναλωτές και απαιτείται μουσική υπόκρουση.

Μέχρι σήμερα καμία επιχείρηση που προμηθεύτηκε ΒΕΒΑΙΩΣΗ από την εταιρία μας και αναπαρήγαγε αποκλειστικά τη μουσική μας δεν υπέστη αστικές ή ποινικές κυρώσεις. Ούτε μια!